Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Generational Well-being weekend

Buitenplaats De Hoorneboeg Hoorneboeg 5 1213 RE Hilversum, Hilversum, Noord Holland

Met trots kondigen wij onze 1ste 'Generational Well-being' retraite aan. We gaan vertoeven op de prachtige locatie Buitenplaats De Hoorneboeg

Diaspora Wellhouse heeft een heel speciaal weekend georganiseerd waar het generationele welzijn van onze Afrikaanse Diaspora tribe centraal staat. Wat is er voor nodig om het welzijn van onze generaties zeker te stellen?

Het gehele weekend staat in teken van bewustwording van familiegeschiedenis, onze historie, lichaam, geest & heling.

Er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit weekend. Voor interesse en info mail naar: info@diasporawellhouse.com

Walk & Well-being Vlissingen

vlissingen

Na edities in Rotterdam, Den Haag en Utrecht zal Diaspora Wellhouse op 24 oktober Vlissingen bezoeken met de Walk & Well-being.

De Walk & Well-being is een moment van samenkomen, bezinning en ontspanning in een bosrijke omgeving voor onze diaspora community en voor mensen met een bi-culturele achtergrond.

Gratis

Talk & Well-Being Amsterdam

Rebel with a Cause / Rebel HQ Amsterdam, Noord Holland

Met de start van een nieuw jaar, verwelkomt Diaspora Wellhouse jou graag op zaterdag 29 januari 2022 bij onze Talk & Well-Being.

De Talk & Well-being is een Community Care moment, waar wij samenkomen en de ruimte nemen om verhalen en ervaringen te delen over ons welzijn. Tijdens deze bijeenkomst staan de ‘krachtbonnen’ die wij overgedragen hebben gekregen van onze familie en eerdere generaties centraal. Met het besef dat wij op de schouders van onze voorouders staan zullen wij de krachtbronnen die vergeten of verloren zijn gegaan delen met elkaar.

Gratis
Scroll naar top