Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2e Talk & Well-Being Amsterdam

februari 26 14:00 - 17:00

Gratis

Na de vele aanmeldingen bij de eerste Talk & Well-being, werd duidelijk dat er behoefte was aan een vervolg.

Daarom verwelkomen we je graag wéér op zaterdag 26 februari 2022 bij onze 2e Talk & Well-Being.

De Talk & Well-being is een Community Care moment, waar wij samenkomen en de ruimte nemen om verhalen en ervaringen te delen over ons welzijn. Ook tijdens deze bijeenkomst staan de ‘krachtbonnen’ die wij overgedragen hebben gekregen van onze familie en eerdere generaties centraal. Met het besef dat wij op de schouders van onze voorouders staan zullen wij de krachtbronnen die vergeten of verloren zijn gegaan delen met elkaar.

Krachtbronnen zijn rituelen, voorwerpen, tradities die binnen de familie overgedragen zijn om jou steun, kracht, veiligheid en verbondenheid te bieden.

Diaspora Wellhouse organiseert en begeleid deze sessie met Afro-visionaire, Leiderschapscoach & Community worker Kofi Ogun. We gaan bespreken waarom het zo belangrijk is om je eigen cultuur dichtbij te houden, daarbij deelt Kofi kennis uit de Ubuntu-filosofie; ‘ik ben, omdat wij zijn’.

En daarnaast bespreken we ook weer hoe je jouw krachtbron(nen) weer naar boven kunt halen en in kunt zetten om te bloeien als individu en als community. De bijeenkomst staat in het teken van bewustwording, heling & inspiratie en is toegankelijk voor mensen uit de Afrikaanse Diaspora en mensen met een Bi-culturele achtergrond.

De onderdelen van de Talk & Well-being bestaan uit:

  • Een korte check-in meditatie voor ontspanning en een mooi ritueel om onze dank uit te spreken voor de natuur, onze voorouders en het universum.
  • Een Talk & Share i.s.m. de zeer inspirende coach Kofi Ogun. De Talk is erop gericht
    om jouw behoeften, gevoelens en patronen te verkennen.

De Talk & Well-being is voor jong & oud and for all genders.

We kijken er naar uit jullie weer te verwelkomen bij Rebel HQ.

Een kaartje is gratis, de consumpties op locatie voor eigen rekening.
Er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze bijeenkomst.

De locatie is:
Rebel with a Cause / Rebel HQ
Overschiestraat 182
1062 XK Amsterdam

Bereikbaarheid:
Auto:
Rebel HQ is gelegen in stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld tegenwoordig ook wel Nieuw Zuid-West genoemd. En het bestaat nog je kan bij Rebel HQ, in Amsterdam, voor onze locatie GRATIS parkeren. Rebel HQ heeft maar liefst 142 parkeerplaatsen!

Openbaar vervoer:
Rebel HQ is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op metrostation “Henk Sneevlietweg’’ stopt metrolijn 50. Vanaf daar is het nog zo’n 5 minuten lopen. Verder stopt bus 62 en bus 145 op de Aletta Jacobslaan.

Op de fiets of scooter:
Mocht je op de fiets of de scooter willen komen dan kan dat natuurlijk ook! Rebel HQ staat op eigen terrein maar eventueel kan een dure fiets ook binnen worden gezet.

Gegevens

Datum:
februari 26
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Diaspora Wellhouse
E-mail:
info@diasporawellhouse.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rebel with a Cause / Rebel HQ
Amsterdam, Noord Holland Nederland + Google Maps
Scroll naar top