Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3e Talk & Well-Being Amsterdam

maart 26 14:00 - 17:00

Gratis

Ook na de 2e Talk & Well-being, ontvangen we veel berichten over de noodzaak voor Safe Space sessies voor onze community. Wij zijn ontzettend blij dat we je weer kunnen verwelkomen bij de 3e bijeenkomst van de Talk & Well-being Amsterdam op zaterdag 26 maart van 14.00-17.00 uur.

De Talk & Well-being is een Community Care moment, waar wij samenkomen en de ruimte nemen om verhalen en ervaringen te delen over ons welzijn.
Ook tijdens deze Safe Space bijeenkomst staan de ‘krachtbonnen’ die wij overgedragen hebben gekregen van onze familie en eerdere generaties centraal. Met het besef dat wij op de schouders van onze voorouders staan zullen wij de krachtbronnen die vergeten of verloren zijn gegaan delen met elkaar.
Krachtbronnen zijn rituelen, voorwerpen, tradities die binnen de familie overgedragen zijn om jou steun, kracht, veiligheid en verbondenheid te bieden.

Diaspora Wellhouse organiseert en begeleidt deze 3e sessie met beschermjassen-trainer en hulpverlener Juan Walter. Juan is tevens expert in familiegeschiedenis en systemisch werken.
We gaan bespreken hoe kennis uit je familiegeschiedenis kan helpen op je levenspad, hoe je inzicht kunt krijgen in bepaalde patronen van overdracht.

En daarnaast bespreken we ook weer hoe je jouw krachtbron(nen) weer naar boven kunt halen en in kunt zetten om te bloeien als individu en als community. De bijeenkomst staat in het teken van bewustwording, heling & inspiratie en is toegankelijk voor mensen uit de Afrikaanse Diaspora en mensen met een Bi-culturele achtergrond.

De onderdelen van de Talk & Well-being bestaan uit:

  • Een korte check-in meditatie voor ontspanning en een mooi ritueel om onze dank uit te spreken voor de natuur, onze voorouders en het universum.
  • Een Talk & Share i.s.m. de zeer inspirerende trainer Juan Walter. De Talk is erop gericht om jouw behoeften, gevoelens en patronen te verkennen.

De Talk & Well-being is voor jong & oud and for all genders.

We kijken er naar uit jullie weer te verwelkomen bij deze sessie.

Een kaartje is kosteloos, de consumpties op locatie voor eigen rekening.

Er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze bijeenkomst, indien we zijn volgeboekt kunnen we je op de wachtlijst plaatsen. We verzoeken je dan ook contact met ons op te nemen via e-mail. Mocht je bij nader inzien niet beschikbaar zijn om deel te nemen, meldt je dan nog even af. We kunnen dan weer mensen van de wachtlijst blij maken met een vrijgekomen plekje.

De locatie is ditmaal: OSCAM – Open Space Contemporary Art Museum
Amsterdamse Poort
Bijlmerplein 110 in Amsterdam

Gegevens

Datum:
maart 26
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Diaspora Wellhouse
E-mail:
info@diasporawellhouse.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

OSCAM
Bijlmerplein 110
Amsterdam, Noord Holland 1102 DB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
https://www.oscam.nl/
Scroll naar top