Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4e Talk & Well-Being Amsterdam

april 23 14:00 - 17:00

Gratis

Op zaterdag 23 april verwelkomen we je graag op de (voorlopig) laatste Talk & Well-being Amsterdam bijeenkomst van 14.00-17.00 uur.

De Talk & Well-being is een Community Care moment, binnen een Safe Space waarbij wij samenkomen en de ruimte nemen om verhalen en ervaringen te delen over ons welzijn.

Ook tijdens deze 4e bijeenkomst staan de ‘krachtbonnen’ die wij overgedragen hebben gekregen van onze familie en eerdere generaties centraal. Met het besef dat wij op de schouders van onze voorouders staan zullen wij de krachtbronnen die vergeten of verloren zijn gegaan delen met elkaar.

Krachtbronnen zijn rituelen, voorwerpen, tradities die binnen de familie overgedragen zijn om jou steun, kracht, veiligheid en verbondenheid te bieden.

Diaspora Wellhouse organiseert en begeleid deze sessie met Leiderschaps- en Mindfulness coach en spreker Muriël Dalmulder. In deze sessie gaan wij herverbinden met onze roots. We gaan bespreken en delen hoe wij zelf nog in verbinding zijn met de elementen en dan met name het element aarde, moeder aarde en jouw moeder. Je zult horen, zien, voelen en ervaren waarom deze verbinding zo belangrijk is en hoe je deze weer kunt versterken.

Daarnaast bespreken we ook weer hoe je jouw het element vuur kunt gebruiken om datgene te transformeren waar je afscheid van wilt nemen, wat je los wilt laten.

De bijeenkomst staat in het teken van bewustwording, heling & inspiratie en is toegankelijk voor mensen uit de Afrikaanse Diaspora en mensen met een Bi-culturele achtergrond.

De onderdelen van deze Talk & Well-being bestaan uit:

  • Een korte check-in meditatie voor ontspanning
  • Een meditatie om te verbinden met jouw voorouders
  • Een Talk & Share i.s.m. Muriël Dalmulder. De Talk is gericht op het verkennen, delen en versterken van de verbinding met jouw roots en moeder aarde.

 

De Talk & Well-being is voor jong & oud en for all genders.

We kijken er naar uit jullie weer te verwelkomen in Amsterdam. Ditmaal zullen wij te gast zijn op een de healing spaces van Bloei & Groei.

Korte Bio: Muriël Dalmulder is een dubbelbloed met een sterke verbinding met de Surinaamse roots. Zij leeft om mensen te verbinden met hun oerkracht en purpose.

We kijken er naar uit jullie weer te verwelkomen bij deze sessie.

Een kaartje is kosteloos, de consumpties op locatie voor eigen rekening.

Er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze bijeenkomst, indien we zijn volgeboekt kunnen we je op de wachtlijst plaatsen. We verzoeken je dan ook contact met ons op te nemen via e-mail. Mocht je bij nader inzien niet beschikbaar zijn om deel te nemen, meldt je dan nog even af.

We kunnen dan weer mensen van de wachtlijst blij maken met een vrijgekomen plekje.

Gegevens

Datum:
april 23
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Diaspora Wellhouse
E-mail:
info@diasporawellhouse.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amsterdam
Scroll naar top