Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Talk & Well-Being Amsterdam

januari 29 14:00 - 17:00

Gratis

Met de start van een nieuw jaar, verwelkomt Diaspora Wellhouse jou graag op zaterdag 29 januari 2022 bij onze Talk & Well-Being.

De Talk & Well-being is een Community Care moment, waar wij samenkomen en de ruimte nemen om verhalen en ervaringen te delen over ons welzijn. Tijdens deze bijeenkomst staan de ‘krachtbonnen’ die wij overgedragen hebben gekregen van onze familie en eerdere generaties centraal. Met het besef dat wij op de schouders van onze voorouders staan zullen wij de krachtbronnen die vergeten of verloren zijn gegaan delen met elkaar.

Krachtbronnen zijn rituelen, voorwerpen, tradities die binnen de familie overgedragen zijn om jou steun, kracht, veiligheid en verbondenheid te bieden.

Diaspora Wellhouse zal deze speciale sessie organiseren en samen met systeem therapeut Trainer ‘Maggie Wood’ begeleiden. We gaan bespreken hoe je jouw krachtbron(nen) weer naar boven kunt halen en in kunt zetten om te bloeien als individu en als community. De bijeenkomst staat in het teken van bewustwording, heling & inspiratie en is toegankelijk voor mensen uit de Afrikaanse Diaspora en mensen met een Bi-culturele achtergrond.

De onderdelen van de Talk & Well-being bestaan uit:

• Libation ceremonie: Dit is een plengoffer en een mooi ritueel om onze dank uit te spreken voor de natuur, onze voorouders en het universum.

• Een Talk & Share i.s.m. onze geweldige gasttrainer Maggie Wood. De Talk is erop gericht
om jouw behoeften, gevoelens en patronen te verkennen. Dat moet het zijn.

De Talk & Well-being is voor jong & oud and for all genders.

We hopen je te zien in het nieuwe jaar!

Een kaartje is gratis, de consumpties op locatie voor eigen rekening.
Er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze bijeenkomst.

De locatie is:
Rebel with a Cause / Rebel HQ
Overschiestraat 182
1062 XK Amsterdam

Bereikbaarheid:
Auto:
Rebel HQ is gelegen in stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld tegenwoordig ook wel Nieuw Zuid-West genoemd. En het bestaat nog je kan bij Rebel HQ, in Amsterdam, voor onze locatie GRATIS parkeren. Rebel HQ heeft maar liefst 142 parkeerplaatsen!

Openbaar vervoer:
Rebel HQ is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op metrostation “Henk Sneevlietweg’’ stopt metrolijn 50. Vanaf daar is het nog zo’n 5 minuten lopen. Verder stopt bus 62 en bus 145 op de Aletta Jacobslaan.

Op de fiets of scooter:
Mocht je op de fiets of de scooter willen komen dan kan dat natuurlijk ook! Rebel HQ staat op eigen terrein maar eventueel kan een dure fiets ook binnen worden gezet.

Gegevens

Datum:
januari 29
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Diaspora Wellhouse
E-mail:
info@diasporawellhouse.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rebel with a Cause / Rebel HQ
Amsterdam, Noord Holland Nederland + Google Maps
Scroll naar top