Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk & Well-being Den Haag 23 oktober 2022

oktober 23 11:00 - 14:00

Gratis

Lieve Tribe,

Het Walk- & Well-being seizoen van 2022 zit er bijna op, maar niet voordat we nog een laatste keer met jullie samenkomen in de natuur op zondag 23 oktober in Den Haag.

Op deze dag willen we op een bijzondere manier stilstaan bij het afgelopen jaar en ook al een klein beetje vooruitkijken naar het volgende jaar. Hoe we gaan afsluiten, blijft nog een kleine verrassing, maar het zal verrassend en prachtig zijn.
Het zal een prachtige afsluiting zijn van het Walk & Well-being Seizoen 2022 en dat doen we natuurlijk graag met zoveel mogelijk bekende en nieuwe gezichten.

We zien jullie allemaal dus heel graag terug bij de laatste Walk & Well-being van dit jaar.

Je kunt je onderaan aanmelden via de Button RSVP:

De onderdelen van de Walk & Well-being bestaan uit:

– Libation ceremonie: Dit is een plengoffer en een mooi ritueel om onze dank uit te spreken voor de natuur, onze voorouders en het universum. Wij zullen dit ritueel inzetten, maar een ieder is welkom om onderdeel te zijn. Je bent dus vrij om deel te nemen of aanwezig te zijn als toeschouwer.

– Stiltewandeling: De wandeling die wij zullen maken zal in stilte gebeuren. Dit is ons moment van bezinning. Stilte brengt je dichter bij jezelf. Het zorgt ervoor dat je jouw eigen gedachten beter hoort en ook kan voelen.

– Healing circle: Wij sluiten af met een healing circle. Een moment om te delen en samen in gesprek te gaan over ons ‘welzijn’. Een cirkel is een eeuwenoude krachtige vorm van sociale connectie.

De Walk & Well-being is voor jong en oud en voor alle genders. Meer informatie volgt via na aanmelding.

Aanmelden kan middels de RSVP button. Je ontvangt dan via de bevestigingsbrief via de mail. Check ook je Spambox ivm een bijlage.

We kijken er ontzettend naar uit je te zien tijdens de Walk & Well-being.

 

Stay well,

love

Irene & Sabrina

Gegevens

Datum:
oktober 23
Tijd:
11:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Diaspora Wellhouse
E-mail:
info@diasporawellhouse.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Den haag
Scroll naar top