Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk & Well-being Rotterdam 17 juli

juli 17 11:00 - 14:00

Gratis

Op zondag 17 juli verwelkomen we je graag weer in Rotterdam voor onze maandelijkse community bijeenkomst in de natuur.

De Walk & Well-being is een moment van samenkomen, bezinning en ontspanning in een bosrijke omgeving voor onze diaspora community en voor mensen met een bi-culturele achtergrond.

De onderdelen van de Walk & Well-being bestaan uit:
Libation ceremonie: Dit is een plengoffer en een mooi ritueel om onze dank uit te spreken voor de natuur, onze voorouders en het universum. Wij zullen dit ritueel inzetten, maar een ieder is welkom om onderdeel te zijn. Je bent dus vrij om deel te nemen of aanwezig te zijn als toeschouwer.

Stiltewandeling: De wandeling die wij zullen maken zal in stilte gebeuren. Dit is ons moment van bezinning. Stilte brengt je dichter bij jezelf. Het zorgt ervoor dat je jouw eigen gedachten beter hoort en ook kan voelen.

Healing circle: Wij sluiten af met een healing circle. Een moment om gevoelens en ervaringen te delen en samen in gesprek te gaan over ons ‘welzijn’. Deze safe space cirkel is een eeuwenoude krachtige vorm van sociale connectie.

De Walk & Well-being is voor jong en oud en voor alle genders. Meer informatie volgt na aanmelding. Aanmelden middels de RSVP button.

Hope you’ll join us.
Stay well,

love
Irene & Sabrina

Gegevens

Datum:
juli 17
Tijd:
11:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Diaspora Wellhouse
E-mail:
info@diasporawellhouse.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rotterdam
Scroll naar top