Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk & Well-being Rotterdam

mei 29 11:00 - 14:00

Gratis

Op zondag 29 mei zullen we in Rotterdam weer samenkomen voor onze maandelijkse community bijeenkomst in de natuur.

De Walk & Well-being is een moment van verbinding, bezinning en ontspanning in een bosrijke omgeving voor onze diaspora community en voor mensen met een bi-culturele achtergrond. De onderdelen van de Walk & Well-being bestaan uit:

Libation ceremonie: Dit is een plengoffer en een mooi ritueel om onze dank uit te spreken voor de natuur, onze voorouders en het universum. Wij zullen dit ritueel inzetten, maar een ieder is welkom om onderdeel te zijn. Je bent dus vrij om deel te nemen of aanwezig te zijn als toeschouwer.

Stiltewandeling: De wandeling die wij zullen maken zal in stilte gebeuren. Dit is ons moment van bezinning. Stilte brengt je dichter bij jezelf. Het zorgt ervoor dat je jouw eigen gedachten beter hoort en ook kan voelen.

Healing circle: Wij sluiten af met een healing circle. Een moment om te delen en samen in gesprek te gaan over ons ‘welzijn’. Een cirkel is een eeuwenoude krachtige vorm van sociale connectie.

De Walk & Well-being is voor jong en oud en voor alle genders. Aanmelden kan middels de RSVP-button. Na aanmelding ontvang je meer informatie.

Gegevens

Datum:
mei 29
Tijd:
11:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Diaspora Wellhouse
E-mail:
info@diasporawellhouse.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rotterdam
Scroll naar top