Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk & Well-being Vlissingen

24/10/2021 11:00 - 15:00

Gratis

Na edities in Rotterdam, Den Haag en Utrecht zal diaspora Wellhouse op 24 oktober Vlissingen bezoeken met de Walk & Well-being.

De Walk & Well-being is een moment van samenkomen, bezinning en ontspanning in een bosrijke omgeving voor onze diaspora community en voor mensen met een bi-culturele achtergrond.

De onderdelen van de Walk & Well-being bestaan uit:

Libation ceremonie: Dit is een plengoffer en een mooi ritueel om onze dank uit te spreken  voor de natuur, onze voorouders en het universum. Wij zullen dit ritueel inzetten, maar een ieder is welkom om onderdeel te zijn. Je bent dus vrij om deel te nemen of aanwezig te zijn als toeschouwer.

Stiltewandeling: De wandeling die wij zullen maken zal in stilte gebeuren. Dit is ons moment van bezinning. Stilte brengt je dichter bij jezelf. Het zorgt ervoor dat je jouw eigen gedachten beter hoort en ook kan voelen.

Healing circle: Wij sluiten af met een healing circle. Een moment om te delen en samen in gesprek te gaan over ons ‘welzijn’. Een cirkel is een eeuwenoude krachtige vorm van sociale connectie.

De Walk & Well-being is voor jong en oud. Aanmelden kan via: info@diasporawellhouse.com

Gegevens

Datum:
24/10/2021
Tijd:
11:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Diaspora Wellhouse
E-mail:
info@diasporawellhouse.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

vlissingen
Scroll naar top