Ons verhaal

De wortels van Irene liggen in Ghana (het continent) en dat van Sabrina in Suriname (de diaspora). Onze paden zijn in 2010 gekruist en er is een prachtige vriendschap en sisterhood ontstaan. Beiden op onze individuele pad naar healing en bewustwording hebben wij elkaar gesteund. En wat dit los heeft gemaakt en heeft gedaan voor het ‘welzijn’ van ons beiden is onbeschrijfelijk mooi.

Wij hebben beiden een persoonlijke zoektocht achter de rug waarbij ziekte, trauma en transformatie en heling onderdeel was van waar wij nu staan als mens. Wij zijn ontzettend gemotiveerd en ambitieus om bij te dragen aan een mooiere wereld waarbinnen eenieder zijn plek mag claimen.

Sabrina Starke is een Rotterdamse, artiest, sociaal ondernemer, natuurvoedingstherapeut en is geïntrigeerd door mens & mystiek.
Irene Agyeman Hin is een sociaal ondernemer, als Community Impact Consultant betrokken bij maatschappelijke projecten en gefacineerd door de kracht van communities. 

Diaspora Wellhouse is ontstaan uit liefde voor onszelf, ons welzijn en dat van onze broeders en zusters van het Afrikaanse continent en uit de diaspora.

We zijn toegewijd om ons in te zetten en bij te dragen aan het zichtbaar maken van alle krachtbronnen binnen de community en de betekenis van ‘welzijn’ voor mensen uit de diaspora te herdefiniëren. Hierbij geloven wij dat zelfbewustzijn de weg naar verandering is. Met de sterke connectie met onze voorouders zullen wij deze missie voortzetten en tot grote hoogte brengen.

Scroll naar boven